Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

WC Renovatie

Terug naar overzicht van alle diensten.

Wc renovatie

Het toilet is doorgaans de kleinste ruimte in huis, maar daarom niet minder belangrijk. Dit onderdeel wordt namelijk veelvuldig gebruikt en is absoluut onmisbaar. Na verloop van tijd is een wc toe aan vernieuwing. Pro Data Solutions BV is hét adres voor een complete wc renovatie. Wij renoveren het toilet volledig op maat van uw wensen en zorgen voor een geslaagd eindresultaat. Naast een hoogwaardige oplevering bieden wij ook een uitstekende service. We staan paraat voor bedrijven, particulieren en VVE’s. Ons werkgebied ligt in de grootste gedeelten van Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland.


Bel Ons! Mail Ons!


Professionele wc renovatie door ervaren vakmensen

Wanneer u een wc renovatie wilt laten doen zijn er diverse keuzes die u vooraf dient te maken. Denk hierbij aan het bepalen van de indeling van de toiletruimte, de materialen, de afwerking en het sanitair. Pro Data Solutions BV renoveert uw toilet volledig en neemt alles onder handen, zodat u in een geheel vernieuwde ruimte naar de wc kunt gaan. Onze vakmannen realiseren de stijl die u voor ogen heeft. Van klassiek tot modern, landelijk of industrieel. Bij ons is alles mogelijk. 


Uw adres voor verbouwingen, renovaties en meer 

Bij Pro Data Solutions BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden in de bouw, verbouw en beveiliging. We hebben een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van aan-, op-, af- en verbouw. Dankzij ons grote netwerk van ervaren vakmensen beschikken we over de juiste kennis voor iedere karwei. U kunt onder andere beroep doen op onze experts voor:Ook voor kleine klussen zoals het repareren van een lekkende kraan staat Pro Data Solutions BV voor u klaar. 


Hoge kwaliteit en uitstekende service

Pro Data Solutions draagt een goede kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij geven u gratis advies en houden te allen tijde rekening met uw wensen en budget. Daarnaast beschikken al onze vakmensen over de juiste diploma’s en certificaten. Wij voeren iedere wc renovatie uit door middel van kwalitatieve gereedschappen en hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Daarbij bieden we een stipte planning, grondig overleg en uitstekend vakwerk. Bovendien krijgt u bij de renovatie van uw toilet één jaar garantie op de uitgevoerde werken. Heeft u onverwachte problemen? Dan komen wij u graag tegemoet.


Wc renovatie laten uitvoeren? Contacteer ons

Onze vakmannen staan voor u klaar om uw wc op een professionele manier onder handen te nemen en te renoveren. Neem vandaag nog contact op met Pro Data Solutions BV voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via 06 3868 6276 of 06 5791 1787. Ook zijn wij bereikbaar per e-mail op het mailadres prodatasol@outlook.com.