Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Elektra

Terug naar overzicht van alle diensten.

Elektra Werkzaamheden

Uw elektricien voor al uw elektra problemen en installatie!


Als een van de meest betrouwbare elektriciens in de regio, garanderen wij u een snelle, efficiënte en betaalbare service voor al uw elektrische behoeften. Onze ervaren monteurs zijn gekwalificeerd om alle elektrische werkzaamheden te verrichten, van kleine reparaties tot grootschalige installaties. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het aanleggen van een nieuwe stroomvoorziening of het installeren van verlichting, u kunt er zeker van zijn dat wij de klus goed klaren!


Afspraak maken? 

Bel Ons! Mail Ons!


Verschillende elektra werkzaamheden die wij aanbieden:


Storingsdienst

Onze storingsdienst heeft toegang tot de laatste technologieën en ervaren technici die klaarstaan om te helpen bij het oplossen van problemen zoals kortsluitingen, oververhitting, elektrische storingen, defecte schakelaars en veel meer. We bieden ook inspecties en reparaties aan zodat u zeker weet dat uw installatie in goede staat is.


  • Stroomstoring verhelpen
  • Kortsluiting verhelpen


Elektra aanleggen/aansluiten

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw elektra-aanlegwerkzaamheden. Onze diensten omvatten onder meer het aanleggen van verlichting, het aanleggen van stopcontacten, het aanleggen van een alarmsysteem en meer.
Over Pro Data Solutions BV

Onze elektriciens zijn actief in Den Haag en omstreken. Kwaliteit en service zijn zeer belangrijk voor ons, daarom bieden wij de volgende garanties.


  • 1 jaar garantie op al ons werk
  • Tegemoetkoming bij onverwachte problemen
  • Onze vakmensen beschikken over de nodige diploma's en certificaten
  • Uitstekend gereedschap en materiaal
  • Gratis adviesgesprekken


Bel Ons! Mail Ons!


Storingsdienst

Storingen kunnen vervelend en onhandig zijn. Het is daarom belangrijk dat ze snel opgelost worden. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar en zorgt ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw elektriciteit.  Onze elektriciens zijn deskundig en beschikken over de juiste middelen en kennis om uw storing snel op te lossen. Wij garanderen een snelle en efficiënte service, zodat u zo min mogelijk last heeft van de storing.

Volledige huisinstallatie

Onze elektriciens kunnen voor u een volledige huisinstallatie verzorgen. Hierbij nemen wij rekening met uw wensen en eisen en passen wij onze werkzaamheden aan aan uw specifieke situatie. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een degelijke en betrouwbare installatie. Onze elektriciens denken proactief mee en zorgen voor een efficiënte en praktische oplossing.

Elektra aansluiten

Wilt u elektra laten aansluiten in uw woning of bedrijfspand? Onze elektriciens kunnen dit snel en efficiënt voor u verzorgen. Zij beschikken over de kennis en ervaring om elke aansluiting veilig en volgens de richtlijnen uit te voeren. Of het nu gaat om een enkele aansluiting of een groot project, onze elektriciens staan klaar om u te helpen.

Stopcontacten aansluiten

Stopcontacten zijn onmisbaar in elke woning of bedrijfspand. Onze elektriciens kunnen voor u snel en efficiënt stopcontacten aansluiten. Hierbij werken wij met hoogwaardige materialen en zorgen wij voor een degelijke en betrouwbare installatie. Onze elektriciens denken proactief mee en zorgen voor een efficiënte en praktische oplossing.

Meterkast vervangen

Een verouderde of defecte meterkast kan gevaarlijk zijn voor uw elektrische installatie. Onze elektriciens kunnen voor u een meterkast vervangen. Hierbij nemen wij rekening met uw wensen en eisen en passen wij onze werkzaamheden aan aan uw specifieke situatie. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een degelijke en betrouwbare installatie. Onze elektriciens denken proactief mee en zorgen voor een efficiënte en praktische oplossing.