Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Badkamer Renovatie

Terug naar overzicht van alle diensten.

Badkamer renovatie

Er komt heel wat werk kijken bij een badkamer renovatie. Wij nemen deze zorg graag van u uit handen door een complete renovatie van uw badkamer vakkundig uit te voeren. Hierbij gaan we aan de slag met het opknappen van de ruimte aan de hand van uw persoonlijke wensen. Pro Data Solutions BV realiseert de renovatie van A tot Z en garandeert altijd een hoogwaardige oplevering. Onze vakmannen beschikken over de nodige expertise en gaan op een professionele manier te werk. Wij werken zowel voor bedrijven, particulieren als VVE’s en zijn actief in de grootste delen van Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland.


Bel Ons! Mail Ons!


Badkamerrenovatie op basis van uw wensen

Bij een badkamer renovatie zijn er heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Zo dient u bijvoorbeeld de indeling, het sanitair en de materialen te bepalen. Pro Data Solutions BV werkt met verschillende materialen en afwerkingen, waardoor u altijd de perfecte keuze vindt voor de renovatie van uw badkamer. Of u nu van een klassieke, industriële of moderne stijl houdt, wij werken de ruimte af zoals u het wenst. Hierdoor maken wij uw droombadkamer waar.


Uw vakman voor verbouwingen, renovaties en meer

Pro Data Solutions BV is uw vakman in de bouw, verbouw en beveiliging. Als professioneel bouwbedrijf in Den Haag bieden wij een breed dienstenpakket aan voor aan-, op-, af- en verbouw. We hebben een ruim netwerk aan ervaren vakmensen beschikbaar met ieder hun eigen specialisme. U kunt ons onder meer inschakelen voor:Verder kunt u ook op ons rekenen voor het uitvoeren van kleine klussen, zoals de reparatie van een lekkende kraan en dergelijke.


De beste kwaliteit en service

Hoge kwaliteit en een uitstekende service staan voorop bij Pro Data Solutions BV. Onze vakmensen zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten. Bij het uitvoeren van een badkamer renovatie gebruiken we hoogwaardige gereedschappen en goede materialen die zeer lang meegaan. Daarbij bieden we gratis advies en houden we rekening met uw wensen en budget. Wij garanderen u een goede planning, grondig overleg en mooi vakwerk. Bovendien krijgt u één jaar garantie op de renovatie van uw badkamer. Bij onverwachte problemen zijn wij altijd bereid om de klant tegemoet te komen. 


Neem contact op met ons voor een badkamer renovatie

Wilt u ook een badkamer renovatie laten uitvoeren door Pro Data Solutions BV of heeft u nog vragen? Neem dan meteen contact op met ons voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 3868 6276 of 06 5791 1787. Tevens kunt u mailen naar prodatasol@outlook.com