Referenties bouwbedrijf Den Haag

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Huisrenovatie: De gehele woning

Het zijn zeer harde werkers en ze zorgen dat de klus zo snel mogelijk geklaard is.

Ze denken altijd mee en zijn oplossingsgericht.

Ze komen hun afspraken na en doen wat ze zeggen en dat is natuurlijk fijn. Heel netjes gestuct en tegelwerk is perfect.

Jip van Duijn

Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Stucwerk

We zijn heel blij dat we Pro data solutions onze klus hebben laten uitvoeren. Er moest in een korte periode veel gebeuren om de keuken te kunnen laten plaatsen. De mannen kwamen idee├źn en oplossingen en hebben ervoor gezorgd dat alles gereed was voor de plaatsing van de keuken. We waren zeer tevreden en hebben ze na de afronding van de werkzaamheden (maken van afvoeren, stucen van wanden, plaatsen van deurpost, aanleggen van waterleiding) hebben we ze ook andere werkzaamheden laten uitvoeren zoals de gehele plaatsing van de badkamer.

Wesley de Kok

Keuken gereedmaken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Stucwerk

Pro Data Solutions heeft erg goed werk geleverd. Fijn om mee te werken. Houdt zich aan de afspraak, werkt hard door en denkt mee. Voerde ook kleine extra opdrachten uit die ik vergeten was te vragen zonder daar extra kosten voor te rekenen. Een algemeen fijn bedrijf om mee te werken. Zeker een aanrader.

Bart Kuiter

Keuken gereedmaken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Mogelijk extra groep aanmaken meterkast

Reageert snel, volgens ons een goede prijs/kwaliteit verhouding, werkzaamheden zien er netjes uit en geeft goede adviezen wat te doen en dat is erg fijn als je met een grote verbouwing bezig bent. Kortom; zoek je een hardwerkende vakman: kies dan voor Pro Data Solutions.

Carola Verschoor